Een korte introductie

Over ons

Natuurlijk kent u de taxi. Een nette auto met een professionele chauffeur die altijd voor u klaarstaat. De perfecte manier om snel en comfortabel op uw bestemming te komen. Zeker in een vreemde omgeving is de taxi een ideale oplossing. Nooit meer zoeken naar de plaats van bestemming of naar ruimte om te parkeren en nooit meer betalen voor een parkeerplaats.
12+

Jaren ervaring

3

Categoriën in vervoersmiddelen

6

Luchthavens in Nederland en buurlanden waar wij u naar toe brengen of ophalen

24/7

Beschikbaar voor uw reis

Gevestigd in Den Haag

Op onze website zie je de tarieven voor Den Haag en omstreken het goedkoopst. Kristal Taxi Service is gevestigd in Den Haag, dus vandaar dat er enige prijsverschil zit met andere steden. Ongeacht of je uit de provincie, Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel of Groningen komt, met Kristal Taxi Service weet je zeker dat je een aangename reis maakt.

Hoge kwaliteit

Kristal Taxi Service is een gevestigd taxi service netwerk. We kennen onze chauffeurs en voertuigen als geen ander, en weten hoe goed wij zijn. Onze passie is om u als klant een zeer hoog kwaliteitsniveau te laten ervaren. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel, ontspannen, snel en uiteraard veilig van A naar B wordt gebracht.

© Copyright - Kristal Taxi
Edited & Installed ByBros